• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Instructies voor de vervanging van een printer uit de HP ENVY 4500 e-All-in-One printerserie

Inleiding
Wanneer HP uw defecte apparaat vervangt, moeten sommige accessoires of onderdelen van het defecte apparaat worden overgebracht naar het vervangende apparaat.
  opmerking:
Wees u van het volgende bewust:
  • Sommige optionele accessoires worden mogelijk niet geleverd bij uw productmodel.
  • Optionele accessoires die u eventueel afzonderlijk hebt aangeschaft, moet u bewaren.
Zie hieronder de lijst met printers uit de HP ENVY 4500 e-All-in-One serie waarop dit document betrekking heeft.
Afbeelding
Modelnaam
Productcode
HP ENVY 4500 e-All-in-One printer
A9T80B
HP ENVY 4504 e-All-in-One printer
A9T88B
HP ENVY 4502 e-All-in-One printer
A9T87B
HP ENVY 4503 e-All-in-One printer
E6G71B
HP ENVY 4507 e-All-in-One printer
E6G70B
HP ENVY 4508 e-All-in-One printer
E6G72B
Instructies
Volg deze instructies om ervoor te zorgen dat de juiste accessoires uit het defecte apparaat worden verwijderd voordat u uw defecte apparaat vervangt of wegdoet.
  1. Zorg ervoor dat het apparaat is aangesloten op een stopcontact en is ingeschakeld voordat u de printcartridges verwijdert.
    Inktcartridges
    De inktcartridges verwijderen:
    • Open de cartridgeklep. Wacht tot de wagen met cartridges zich naar de rechterkant van de printer heeft verplaatst.
      1. De wagen met cartridges
    • Til de lipjes van de cartridges omhoog.
    • Verwijder de cartridges uit hun houders.
        let op:
      Raak de koperkleurige contactpunten en de spuitmondjes niet aan. Als u deze onderdelen aanraakt, kan dit leiden tot verstoppingen, inktfouten en slechte elektrische verbindingen.
    • Duw de lipjes van de cartridges omlaag.
    • Sluit de cartridgeklep.
      opmerking:
    Als u de cartridges niet meteen in de vervangende printer plaatst, bewaart u ze op kamertemperatuur in een goed afgesloten verpakking van hard plastic of een cartridgebeschermer. Bewaar de kleurencartridge met de spuitmondjes OMLAAG en de zwarte cartridge met de spuitmondjes OMHOOG. Zo voorkomt u dat de inkt uitdroogt.
    1. Cartridgebeschermer
  2. Koppel de HP ENVY e-All-in-One printer los en bewaar de volgende accessoires:
    a) Netsnoer
    b) USB-kabel (Universal Serial Bus)
    c) Producthandleidingen en cd
  3. Bewaar de hierboven vermelde accessoires voor gebruik bij het vervangende product.
  4. Sluit het vervangende product aan op een stopcontact en test alle functies.
  5. Ga naar www.hp.com/support voor extra ondersteuningsinformatie voor uw HP product.