• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP pc's - Geheugentest mislukt met foutcode BIOME-1 of ME516

Dit document is van toepassing op alle HP en Compaq pc's met Windows XP of later.
De fout BIOME-1 of ME516 verschijnt op het scherm tijdens het opstarten of wanneer de geheugentest mislukt.
Deze fout treedt op wanneer een geheugenmodule niet correct is geplaatst of moet worden vervangen. Gebruik de stappen in dit document om de geheugenmodule opnieuw te plaatsen en te controleren op een slechte geheugenmodule.

De geheugenmodules opnieuw plaatsen

Voltooi de stappen voor het type computer dat u hebt.
  let op:
This product contains components that can be damaged by electrostatic discharge (ESD). To reduce the chance of ESD damage, work over a non-carpeted floor, use a static dissipative work surface (such as a conductive foam pad), and wear an ESD wrist strap connected to a grounded surface.
Dit document kan helpen de volgende geheugenfouten op te lossen:
BIOME-1, ME516-2, ME516-19W, ME516-5W, ME516-3W, ME516-13W, ME516-14W, ME516-7, ME516-15W, ME516-8, ME516-1, ME516-6, ME516-5, ME516-4, ME516-3, ME516-12, ME516-16W, ME516-1W, ME516-17, ME516-16, ME516-15, ME516-11, ME516-17W, ME516-18W, ME516-8W, ME516-12W