• Informatie

HP OfficeJet 7610, 7612 printers - De printerhardware instellen

Dit document is van toepassing op de HP Officejet 7610 en 7612 Wide Format e-All-in-One printers.
In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van de printer installeert. Voer deze stappen uit voordat u de printersoftware op uw pc installeert.
Installeren voor een draadloze of bekabelde netwerkverbinding (ethernet)

De printer installeren

Voer de volgende stappen in de aangegeven volgorde uit. Klik als u klaar bent op de juiste koppeling aan het einde van dit document voor instructies over de installatie van de printersoftware.
opmerking:
Sluit de USB-kabel nu NIET aan. Als u een USB-kabel wilt gebruiken om de printer op de computer aan te sluiten, wordt u gevraagd om deze op het correcte tijdstip tijdens de software-installatie aan te sluiten.

Stap één: De inhoud van de doos controleren

De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.

Stap twee: De printer uit de verpakking halen

Volg deze stappen om de printer uit te pakken.
  1. Verwijder alle plakband en verpakkingsmateriaal van de buitenzijde van de printer.
    Afbeelding : Al het verpakkingsmateriaal van de buitenzijde van de printer verwijderen
    Afbeelding: Het verpakkingsmateriaal verwijderen
  2. Til de scannerklep van de printer op en verwijder vervolgens alle plakband en verpakkingsmateriaal aan de binnenkant.
  3. Til de klep van de wagen op en verwijder alle plakband en verpakkingsmateriaal aan de binnenkant van de printer.
      let op:
    Voorkom verwondingen en til de klep van de wagen helemaal omhoog voordat u de plakband en het verpakkingsmateriaal verwijdert.
  4. Verwijder alle plakband en verpakkingsmateriaal van de achterkant van de printer.
    Afbeelding : Al het verpakkingsmateriaal van de achterkant van de printer verwijderen
    Afbeelding: Het verpakkingsmateriaal van de achterkant verwijderen

Stap drie: De printerladen plaatsen

Volg deze stappen om het verlengstuk van de invoerlade en de uitvoerlade te plaatsen.
  1. Lijn het verlengstuk van de invoerlade uit met de invoerlade.
  2. Duw het verlengstuk op de invoerlade tot het verlengstuk vast zit.
    Afbeelding : Het verlengstuk van de invoerlade plaatsen
    Afbeelding: Het verlengstuk van de invoerlade plaatsen
  3. Plaats de uitvoerlade boven op het verlengstuk van de invoerlade.
  4. Duw de lade naar binnen totdat deze op zijn plaats klikt.
    Afbeelding : De uitvoerlade plaatsen
    Afbeelding: De uitvoerlade plaatsen

Stap vier: Het netsnoer aansluiten

1. Draai de printer om zodat u toegang hebt tot de achterkant.
  2. Sluit het netsnoer aan op de achterzijde van de printer.
  3. Sluit het netsnoer aan op de voedingsmodule.
  4. Steek het andere uiteinde van het netsnoer in een stopcontact.
    Afbeelding : Het netsnoer en de voedingsmodule aansluiten
    Afbeelding: Het netsnoer en de voedingsmodule aansluiten op het stopcontact

Stap vijf: Schakel de printer in

Zet het beeldscherm onder een comfortabele hoek en druk vervolgens op de aan/uit-knop om de printer in te schakelen.
Afbeelding : Het beeldscherm aanpassen en vervolgens op de aan/uit-knop drukken
Afbeelding: Het beeldscherm aanpassen en op de aan/uit-knop drukken

Stap zes: Plaats papier in de lade

Voer de volgende stappen uit om papier in de invoerlade te plaatsen.
  1. Til de uitvoerlade omhoog.
    Afbeelding : De uitvoerlade omhoog tillen en vervolgens het verlengstuk van de invoerlade uittrekken (indien nodig)
    Afbeelding: De uitvoerlade omhoog tillen
  2. Trek het verlengstuk van de invoerlade zo ver mogelijk uit als u extra groot papier wilt plaatsen.
  3. Schuif de papierbreedtegeleiders zo ver mogelijk naar buiten.
  4. Plaats een stapel schoon, ongebruikt gewoon papier in de papierlade met de korte kant naar voren en de afdrukzijde naar beneden.
      let op:
    Plaats geen papier tijdens het afdrukken. Er kunnen storingen of problemen met de papierinvoer optreden.
  5. Plaats de stapel papier in het midden van de invoerlade en schuif dan de stapel naar voren tot deze niet verder kan.
  6. Pas de papierbreedtegeleiders aan zodat ze tegen de stapel papier rusten. Duw de papiergeleiders niet zo strak naar binnen dat ze tegen het papier klem komen te zitten.
      Afbeelding : Het papier plaatsen en vervolgens de papierbreedtegeleiders aanpassen
      Afbeelding: Papier plaatsen en vervolgens de papierbreedtegeleiders aanpassen
    1. Het papier plaatsen
    2. De papiergeleiders instellen
  7. Laat de uitvoerlade zakken en trek dan het verlengstuk van de uitvoerlade naar buiten.
      Afbeelding : De uitvoerlade laten zakken, het verlengstuk van de lade uitklappen en de papiervanger openklappen
      Afbeelding: Het verlengstuk van de lade uittrekken en de papiervanger openklappen
    1. Het verlengstuk van de uitvoerlade uittrekken
    2. De papiervanger openklappen

Stap zeven: De taal en het land/de regio instellen

Voer deze stappen uit om de taal en land/regio in te stellen.
  1. Raak op het bedieningspaneel van de printer de pijl omlaag () aan tot de gewenste taal wordt weergegeven.
  2. Raak de gewenste taal aan en raak dan Ja aan om de taalinstelling te accepteren.
  3. Raak de pijl omlaag () aan tot de gewenste optie voor Land/regio wordt weergegeven.
  4. Raak de gewenste optie voor Land/regio aan en raak dan Ja aan om de instelling voor land/regio te accepteren.

Stap acht: De cartridges installeren

Volg deze stappen om de printcartridges te installeren.
  let op:
Er treedt een cartridgefout op als de SETUP-cartridges die bij de printer worden geleverd, niet kunnen worden geïnstalleerd.
  1. Druk op de aan/uit-knop om de printer in te schakelen als deze nog niet is ingeschakeld.
  2. Til de klep van de wagen omhoog en open de cartridgeklep.
      Afbeelding : De klep van de wagen omhoog tillen en de cartridgeklep openen
      Afbeelding: Klep van de wagen omhoog tillen, cartridgeklep openen
    1. De klep van de wagen omhoog tillen
    2. De cartridgeklep openen
  3. Haal de SETUP-cartridge uit de verpakking.
  4. Houd de cartridge zo vast dat de contactpunten van de cartridge naar de printer toe zijn gericht.
  5. Schuif de nieuwe cartridge in de houder en duw de cartridge voorzichtig naar voren totdat deze vastklikt.
    opmerking:
    Zorg dat de gekleurde stip op het label van de cartridge overeenkomt met de gekleurde stip op de houder.
    Afbeelding : De cartridge in de houder met de kleurcodering plaatsen
    Afbeelding: De cartridge in correcte houder plaatsen
  6. Herhaal de stappen voor de andere cartridges.
    Afbeelding : Alle cartridges installeren
    Afbeelding: Alle cartridges installeren
  7. Sluit de cartridgeklep en sluit vervolgens de klep van de wagen.

Aan de slag met ePrint

Met ePrint blijft u onderweg verbonden en productief: u kunt met ePrint rechtstreeks afdrukken naar uw HP printer met ePrint vanaf een smartphone, notebook of ander mobiel apparaat. Voor aanvullende informatie over het installeren en gebruiken van ePrint klikt u op de koppeling.