• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

De batterij verwijderen en vervangen voor HP Pavilion g6-2000, g6-2100, g6-2200 en g6-2300 notebook-pc's

Dit document is van toepassing op notebookcomputers uit de HP Pavilion g6-2xxx serie.
HP Pavilion g6-2x00 notebookcomputer serie
Voordat u begint
  • Schakel de computer uit. Koppel de ethernet- of modemkabel los. Koppel het netsnoer los.
  • Plaats de computer op een lege, vlakke en stabiele ondergrond in een ruimte zonder vloerbedekking.
  • HP adviseert een antistatische polsband en een mat van geleidend schuim te gebruiken als u aan de computer werkt.
  • Verwijder een onderdeel pas uit de beschermende verpakking op het moment dat u het gaat installeren.
  waarschuwing:
De randen van de metalen panelen zijn scherp en kunnen snijwonden veroorzaken. Zorg dat uw huid niet langs een metalen rand aan de binnenkant van de computer schuurt.
  let op:
Dit product bevat onderdelen die beschadigd kunnen raken door elektrostatische ontlading. Teneinde het risico op elektrostatische ontlading te beperken, kunt u het beste in een ruimte zonder vloerbedekking werken. Gebruik bovendien een antistatisch oppervlak (bijvoorbeeld een geleidende schuimmat) en draag een antistatische polsband die contact maakt met een geaard oppervlak.
Video-overzicht
Bekijk de volgende video voordat u de stappen in dit artikel uitvoert.
  opmerking:
De video en afbeeldingen in dit artikel geven een specifieke configuratie van de notebookcomputer weer. Deze procedures voor verwijderen en installeren zijn van toepassing op alle configuraties van alle pc's uit de HP Pavilion g6-2xxx serie.
De batterij verwijderen
  waarschuwing:
Zorg ervoor dat de pc van de voeding is losgekoppeld voordat u begint.
Volg de stappen in deze sectie om de batterij te verwijderen.
Stap 1
Op de onderkant van de notebook schuift u de batterijontgrendeling in de ontgrendelingspositie om de batterij gedeeltelijk uit te werpen.
De ontgrendeling is aangegeven met een batterijpictogram.
De ontgrendeling verschuiven
Stap 2
Til de voorkant van de batterij op en verwijder deze uit de computer.
De batterij verwijderen
De batterij vervangen
Gebruik de stappen in dit gedeelte om de batterij terug te plaatsen.
Stap 1
Plaats de onderkant van de buitenste rand van de batterij in de batterijsleuf.
De batterij plaatsen
Stap 2
Druk op de binnenste rand van de batterij naar beneden tot deze op zijn plaats klikt.
De batterij naar beneden drukken