HP OFFICEJET PRO X476 AND X576 MFP SERIES - Energiezuinige instellingen

Afdrukken met modus Kantoor Algemeen

Met de modus Kantoor Algemeen wordt aanmerkelijk minder inkt verbruikt, waardoor de levensduur van de cartridge wordt verlengd.
  1. Kies Afdrukken in het menu Bestand van het softwareprogramma.
  2. Selecteer het apparaat en klik op de knop Eigenschappen of Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Selecteer Kantoor Algemeen in de vervolgkeuzelijst Afdrukkwaliteit.

Stroomverbruik

Het apparaat beschikt over functies waarmee het energiegebruik kan worden beperkt.
Met Stand-by en In slaapstand na stand-by kunt u het energieverbruik beperken wanneer het apparaat langere tijd niet actief is geweest. U kunt instellen na hoeveel tijd het apparaat in Stand-by of Slaapstand na stand-by gaat.
Met de functie Plann. Aan/Uit wordt het apparaat na een bepaalde tijdsduur uitgeschakeld. U kunt deze instelling met tijdsvertraging aanpassen.

Stand-by instellen

1. Raak in het beginscherm de knop Instellingen aan.
  2. Open de volgende menu's:
    • Apparaat instellen
    • Stroomverbruik
    • Stand-by
  3. Selecteer de tijd voor de standby-vertraging.
    opmerking:
    De standaardwaarde is 10 minuten.

In slaapstand na stand-by instellen

1. Raak in het beginscherm de knop Instellingen aan.
  2. Open de volgende menu's:
    • Apparaat instellen
    • Stroomverbruik
    • In slaapstand na stand-by
  3. Selecteer de tijd voor de vertraging van In slaapstand na stand-by.
    opmerking:
    De standaardinstelling is 2 uur.

Plann. Aan/Uit

1. Raak in het beginscherm de knop Instellingen aan.
  2. Open de volgende menu's:
    • Apparaat instellen
    • Stroomverbruik
    • Plann. Aan/Uit
  3. Activeer Planning aan of Planning uit en stel in op welke tijden deze gebeurtenissen moeten plaatsvinden.