solution Contentsolution Content

HP OFFICEJET PRO X476 AND X576 MFP SERIES - Instructies voor retourneren en recyclen

Verenigde Staten en Puerto Rico

Ga naar www.hp.com/recycle voor volledige recycle-informatie en om gefrankeerde verzendlabels, enveloppen of dozen voor recycling te bestellen. Volg de onderstaande instructies die van toepassing zijn.

Inleveren van meerdere items (meer dan één cartridge)

  1. Verpak elke HP Officejet-inktcartridge in de originele doos en zak.
  2. Bind de dozen aan elkaar met touw of tape. Het pakket mag maximaal 31 kilo wegen.
  3. Gebruik één vooruitbetaald verzendingsetiket.
OF
  1. Als u een geschikte doos hebt, kunt u die gebruiken of vraag een gratis speciale doos aan op www.hp.com/recycle of via 1-800-340-2445 (geschikt voor maximaal 31 kilo aan HP Deskjet-inktcartridges).
  2. Gebruik één vooruitbetaald verzendingsetiket.

Enkele retourzendingen

  1. Verpak elke HP Officejet-inktcartridge in de originele zak en doos.
  2. Plak het verzendingsetiket op de voorkant van de doos.

Verzenden

Gebruik voor retourzendingen van HP Officejet-inktcartridges in de VS en Puerto Rico het gefrankeerde en geadresseerde etiket dat in de verpakking aanwezig is. Als u het UPS-etiket wilt gebruiken, geeft u het pakket mee aan UPS bij de volgende levering of de volgende keer dat pakketten worden opgehaald. U kunt het pakket ook naar een erkende UPS-afgiftelocatie brengen. (Wanneer u UPS verzoekt uw pakket op te halen, wordt hiervoor het normale tarief in rekening gebracht.) Bel 1-800-PICKUPS of ga naar www.ups.com voor de dichtstbijzijnde UPS-afgiftelocatie.
Als u retour zendt met het FedEx-etiket, geeft u het pakket mee aan een postbode van U.S. Postal Service of aan FedEx bij de volgende levering of de volgende keer dat pakketten worden opgehaald. (Wanneer u FedEx verzoekt uw pakket op te halen, wordt hiervoor het normale tarief in rekening gebracht.) U kunt uw verpakte inktcartridge(s) ook op elk U.S. Post Office of FedEx-afgiftepunt afgeven. Bel 1-800-ASK-USPS of ga naar www.usps.com voor de locatie van het dichtstbijzijnde U.S. Post Office. Bel 1-800-GOFEDEX of ga naar www.fedex.com voor de dichtstbijzijnde FedEx-afgiftelocatie.
Ga voor meer informatie of het bestellen van extra etiketten of verzenddozen naar www.hp.com/recycle of bel 1-800-340-2445. Deze informatie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Inwoners van Alaska en Hawaï

gebruik het UPS-etiket niet. Bel 1-800-340-2445 voor informatie en instructies. De U.S. Postal Service levert gratis services voor het terugsturen van cartridges volgens een overeenkomst met HP voor Alaska en Hawaï.

Inzameling buiten de V.S

Als u wilt deelnemen aan het inzamel- en recycleprogramma HP Planet Partners, volgt u de eenvoudige aanwijzingen in de recyclinggids (te vinden in de verpakking van uw nieuwe benodigdheden) of gaat u naar www.hp.com/recycle. Selecteer uw land/regio voor informatie over de inzameling van uw HP Officejet-printerbenodigdheden.

Batterijen wegwerpen

Meer informatie over het wegwerpen van batterijen vindt u op http://www8.hp.com/us/en/hp-information/environment/product-recycling.html

De printer recyclen

Meer informatie over het recyclen van de printer vindt u op http://www8.hp.com/us/en/hp-information/environment/product-recycling.html