HP pc's - Stuurprogramma's en software bijwerken met Windows Update (Windows 10, 8, 7)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers en tablets met Windows 10, Windows 8 of Windows 7.
Windows Update is een hulpprogramma dat bepaalt welke updates van toepassing zijn op uw computer en installeert deze. Voor het downloaden van updates van Windows Update is een internetverbinding vereist.
opmerking:
U kunt stuurprogramma's ook bijwerken via Apparaatbeheer. Ga voor meer informatie naar Kan ik Apparaatbeheer gebruiken om updates te downloaden in Veelgestelde vragen.

Updates installeren

Gebruik de volgende stappen voor het installeren van updates.
opmerking:
Op een internetverbinding met een limiet, zoals voor mobiele data, moet u updates mogelijk handmatig downloaden.

Veelgestelde vragen

Bekijk deze veelgestelde vragen over Windows Update.