• Informatie

HP pc's - Uw pc vernieuwen om problemen op te lossen (Windows 8)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers en tablets met Windows 8.
Windows 8 bevat de functie Pc vernieuwen waarmee u uw computer kunt vernieuwen zonder dat dit invloed heeft op uw bestanden. Dit kan nuttig zijn om te herstellen van een probleem. De optie Vernieuwen is in eerste instantie een reparatiemethode, een manier om uw computer terug te zetten in een bekende goede status.
De volgende lijst toont wat er gebeurt wanneer u uw computer vernieuwt:
  • Uw bestanden en personalisatie-instellingen, zoals bibliotheken, gebruikersaccounts en bureaubladthema's worden opgeslagen.
  • De computerinstellingen worden teruggezet op de standaardwaarden.
  • Apps uit de Windows Store worden opnieuw geïnstalleerd en de instellingen worden teruggezet op hun standaardwaarden. Er is geen internetverbinding vereist om deze apps opnieuw te installeren.
  • Bureaublad-apps worden verwijderd tenzij ze zijn geïnstalleerd door de computerfabrikant. Aan het einde van het vernieuwingsproces wordt een HTML-bestand met de naam Removed Apps.html op het bureaublad geplaatst. Dit bevat een lijst met de verwijderde bureaublad-apps.
opmerking:
Als u niet de nieuwste versie van Windows 8 gebruikt, kunnen sommige afbeeldingen en informatie in dit document verschillen. U kunt de nieuwste versie verkrijgen via de Microsoft Store.