• Informatie

HP pc's - Bestanden herstellen waarvan een back-up werd gemaakt met HP Recovery Manager (Windows 8)

Dit document is van toepassing op HP pc's met Windows 8.
Als u HP Recovery Manager hebt gebruikt voor het maken van een back-up van bestanden, kunt u hetzelfde programma gebruiken om die bestanden te herstellen. Wees u ervan bewust dat het tussen 20 en 40 minuten kan duren voordat het herstelproces wordt gestart. Sluit het programma voor het terugzetten van bestanden van Recovery Manager niet nadat het herstelproces is gestart.
Tijdens de back-upbewerking van HP Recovery Manager is een map gemaakt op het door u opgegeven USB-opslagapparaat, cd, dvd of vaste schijf. Onthoud de naam van deze map. Een voorbeeld: Back-upbestanden 2012-09-04 132448. Onder de bestanden in deze map bevindt zich een uitvoerbaar bestand genaamd RecoveryMgr.exe.
opmerking:
Als u het Back-upcentrum van Microsoft hebt gebruikt om een back-up van uw bestanden te maken, moet u het Back-upcentrum van Microsoft gebruiken om uw bestanden terug te zetten. U kunt HP Recovery Manager of HP Backup and Recovery Manager niet gebruiken voor het terugzetten van bestanden waarvan een back-up was gemaakt met het Back-upcentrum van Microsoft.

Back-upbestanden terugzetten met behulp van HP Recovery Manager

Voer deze stappen uit om back-upbestanden terug te zetten die u hebt gemaakt met behulp van HP Recovery Manager.
  1. Open de locatie waarop u de back-upbestanden hebt opgeslagen, bijvoorbeeld uw USB-opslagapparaat of dvd-schijf, en kopieer de map naar een handige locatie op uw computer, bijvoorbeeld het bureaublad.
  2. Zoek en open de back-upmap op uw computer en dubbelklik op het uitvoerbare bestand (.exe) dat is gemaakt tijdens het back-upproces.
    opmerking:
    Er kunnen meerdere bestanden met dezelfde naam zijn, maar slechts één ervan zal een uitvoerbaar bestand zijn (.exe).
    Afbeelding : Voorbeeldlijst met bestanden die zijn gemaakt tijdens het back-upproces
    Het RecoveryMgr.exe-bestand is te vinden in de back-upmap die op een USB-flashstation is gemaakt
  3. Klik op Volgende wanneer het programma voor het terugzetten van bestanden van de Recovery Manager wordt geopend.
    Afbeelding : Welkomstscherm van het programma voor het terugzetten van bestanden
    Afbeelding van het welkomstscherm van het programma voor het terugzetten van bestanden
  4. Selecteer de soorten bestanden die u wilt terugzetten en klik vervolgens op Volgende.
    Afbeelding : Kies de bestandstypen die u wilt herstellen
    Afbeelding van "Kies de bestandstypen die u wilt herstellen"
  5. Er wordt een bericht weergegeven met daarin de locatie waarop de bestanden zullen worden teruggezet: C:\System Recovery Files. Er wordt ook een snelkoppeling naar deze bestandslocatie op uw Windows-bureaublad gemaakt. Klik op Volgende om verder te gaan.
    Afbeelding : Locatie van herstelde bestanden
    Afbeelding van locatie van herstelde bestanden
  6. Laat het programma de back-upbestanden terugzetten.
    Afbeelding : Voortgang van herstelproces
    Afbeelding van voortgang van herstelproces
    opmerking:
    De voortgangsbalk kan 10 tot 30 minuten op "0% voltooid" blijven staan en het gehele herstelproces kan meerdere uren in beslag nemen.
  7. Nadat HP Recovery Manager de bestanden heeft hersteld, klikt u op Voltooien om het programma te sluiten.
    Afbeelding : Herstellen voltooid
    Afbeelding van herstellen voltooid
  8. Nadat HP Recovery Manager de bestanden heeft teruggezet, dubbelklikt u op de snelkoppeling naar de systeemherstelbestanden op uw bureaublad om de herstelde bestanden te bekijken.
    Afbeelding : Herstelde bestanden
    Afbeelding van herstelde bestanden