HP computers - Problemen oplossen met het aanraakscherm (Windows 10, 8)

Dit ondersteuningsdocument is van toepassing op HP en Compaq All-in-One en notebookcomputers met Windows 10 en Windows 8.
Als het aanraakscherm van de computer niet reageert wanneer u erop tikt of als de muisaanwijzer naar de verkeerde locatie op het scherm gaat, volgt u de stappen in dit document om de problemen met het aanraakscherm op te lossen.