• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP pc's - Problemen met slaapstand of stand-bymodus (Windows 10, 8)

Dit document is van toepassing op desktop- en notebookcomputers van HP en Compaq met Windows 10 of Windows 8.
De computer gaat niet in de slaapstand, wordt niet uit de slaapstand gehaald of wordt onverwacht uit de slaapstand gehaald. Dit probleem kan optreden na een upgrade naar Windows 10.