• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c - Besparingsinstellingen

Afdrukken met EconoMode
Dit product beschikt over de optie EconoMode, waarmee u conceptversies van documenten kunt afdrukken. Met de EconoMode gebruikt u minder inkt en verlaagt u de kosten per pagina. De afdrukkwaliteit kan in EconoMode echter minder zijn.
HP raadt doorlopend gebruik van de EconoMode af. Als de EconoMode voortdurend wordt gebruikt, is het mogelijk dat de toner langer meegaat dan de mechanische onderdelen van de tonercartridge. Als de afdrukkwaliteit slechter wordt en niet meer acceptabel is, is het verstandig de tonercartridge te vervangen.
  opmerking:
Deze functie is beschikbaar via de PCL 6-printerdriver voor Windows. Als u deze driver niet gebruikt, kunt u de functie ook inschakelen door de geïntegreerde webserver van HP te gebruiken.
  1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer het apparaat en klik op de knop Eigenschappen of Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Schakel het selectievakje EconoModus in.
  5. Klik op de knop OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop OK om de taak af te drukken.
Snelheid of energiegebruik optimaliseren
Het apparaat blijft tussen taken standaard warm, zodat de snelheid optimaal blijft en de eerste pagina van een taak sneller wordt afgedrukt. U kunt het apparaat zo instellen dat het afkoelt tussen opdrachten door, wat energie bespaart.
  1. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Beheer aan.
  2. Open de volgende menu's:
    • Algemene instellingen
    • Energie-instellingen
    • Snelheid/energieverbruik optimaal
  3. Selecteer de optie die u wilt gebruiken en raak vervolgens de knop Opslaan aan.
Sluimermodus instellen
  1. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Beheer aan.
  2. Open elk van de volgende menu's:
    • Algemene instellingen
    • Energie-instellingen
    • Instellingen sluimertimer
    • Sluimermodus/automatisch uitschakelen na
  3. Selecteer de juiste tijdspanne en raak dan de knop Opslaan aan.
      opmerking:
    De sluimermodus duurt standaard 45 minuten.
      opmerking:
    Als het apparaat in de sluimermodus staat, knippert de aan-/uitknop.
Het sluimerschema instellen
  opmerking:
U moet de instellingen voor datum en tijd configureren voor u de functie Sluimerschema kunt gebruiken.
  1. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Beheer aan.
  2. Open de volgende menu's:
    • Algemene instellingen
    • Datum-/tijdinstellingen
  3. Open het menu Datum-/tijdsindeling en configureer de volgende instellingen:
    • Datumindeling
    • Tijdsnotatie
  4. Raak de knop Opslaan aan.
  5. Open het menu Datum/tijd en configureer de volgende instellingen:
    • Datum
    • Tijd
    • Tijdzone
    Als u in een gebied bent met zomer- en wintertijd selecteert u het vakje Aanpassen aan zomertijd.
  6. Raak de knop Opslaan aan.
  7. Raak de pijl naar links aan om terug te keren naar het scherm Beheer.
  8. Open de volgende menu's:
    • Algemene instellingen
    • Energie-instellingen
    • Sluimerschema
  9. Raak de knop Toevoegen aan en selecteer vervolgens het type gebeurtenis dat u wilt inplannen: Activeren of Sluimer
  10. Configureer de volgende instellingen:
    • Tijd
    • Dagen gebeurtenis
  11. Raak de knop OK aan en vervolgens de knop Opslaan.