• Informatie

HP Single-Function en Multi-Function printers - HP printers die niet worden ondersteund in Windows 8

Inleiding

Het spijt ons u te moeten informeren dat het Windows 8-besturingssysteem geen ondersteuning biedt voor uw HP printer. Uw printer werkt daarom niet met Windows 8.
De meeste HP printers die niet worden ondersteund in Windows 8 zijn meer dan zeven jaar oud.
Als u het Windows 8-besturingssysteem op uw computer gebruikt, overweeg dan een upgrade naar een van de vele nieuwere HP printers die wel worden ondersteund door Windows 8.

Printers die niet worden ondersteund in Windows 8

Klik op het plusteken () naast elk HP printertype om de HP printers te bekijken die het Windows 8-besturingssysteem niet ondersteunen.