HP LaserJet Pro 500 color MFP M570 - Kopieën vergroten of verkleinen

Kopieën vergroten of verkleinen
  1. Plaats het document op de glasplaat van de scanner of in de documentinvoer.
    Afbeelding : Plaats het originele document
  2. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Kopie aan.
  3. Raak de knop Instellingen en vervolgens de knop Verkl./vergr. aan. Raak de pijlknoppen aan om door de opties te bladeren en raak vervolgens een optie aan om deze te selecteren.
  4. Raak de knop Zwart of Kleur aan om het kopiëren te starten.