• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP LaserJet Pro MFP M521 and HP LaserJet Pro 500 Color MFP M570 - Afdruktaken (Mac OS X)

Een afdrukvoorinstelling gebruiken (Mac OS X)

1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Selecteer in het menu Voorinstellingen de voorinstelling voor afdrukken.
  4. Klik op de knop Afdrukken.
opmerking:
Selecteer de optie standaard om de standaardinstellingen van de printerdriver te gebruiken.

Een afdrukvoorinstelling maken (Mac OS X)

Gebruik voorinstellingen voor afdrukken om de huidige instellingen op te slaan, zodat u deze later opnieuw kunt gebruiken.
  1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Het menu Aantal en pagina's wordt standaard weergegeven door de printerdriver. Open de vervolgkeuzelijst van het menu en open vervolgens het menu waarvoor u de afdrukinstellingen wilt wijzigen.
  4. Selecteer voor elk menu de afdrukinstellingen die u wilt opslaan, zodat u deze opnieuw kunt gebruiken.
  5. Klik in het menu Voorinstellingen op de optie Opslaan als... en typ een naam voor de voorinstelling.
  6. Klik op de knop OK.

Automatisch dubbelzijdig afdrukken (Mac OS X)

1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Het menu Aantal en pagina's wordt standaard weergegeven door de printerdriver. Open de vervolgkeuzelijst van het menu en klik op het menu Lay-out.
  4. Selecteer een bindoptie in de vervolgkeuzelijst Tweezijdig.
  5. Klik op de knop Afdrukken.

Handmatig dubbelzijdig afdrukken (Mac OS X)

1. Klik op het menu Bestand en daarna op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. De printerdriver toont standaard het menu Aantal en pagina's. Open de vervolgkeuzelijst en klik op het menu Handmatige duplex.
  4. Klik op het vak Handmatige duplex en selecteer een bindoptie.
  5. Klik op de knop Afdrukken.
  6. Ga naar het apparaat en verwijder alle lege vellen uit lade 1.
  7. Haal de bedrukte stapel uit de uitvoerbak en plaats die met de bedrukte zijde omhoog in de invoerlade.
  8. Raak, wanneer u hierom wordt gevraagd, de desbetreffende knop op het bedieningspaneel aan om door te gaan.

Meerdere pagina's per vel afdrukken (Mac OS X)

1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Het menu Aantal en pagina's wordt standaard weergegeven door de printerdriver. Open de vervolgkeuzelijst van het menu en klik op het menu Lay-out.
  4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Pagina's per vel het aantal pagina's dat u op elk vel wilt afdrukken.
  5. Selecteer in het gebied Lay-outrichting de volgorde en positie van de pagina's op het vel.
  6. Selecteer in het menu Randen het soort rand dat u rond elke pagina op het vel wilt afdrukken.
  7. Klik op de knop Afdrukken.

De afdrukrichting selecteren (Mac OS X)

1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Klik in het menu Aantal en pagina's op de knop pagina-instelling.
  4. Klik op het pictogram dat de afdrukrichting vertegenwoordigt die u wilt gebruiken, en klik vervolgens op de knop OK.
  5. Klik op de knop Afdrukken.

De papiersoort selecteren (Mac OS X)

1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Het menu Aantal en pagina's wordt standaard weergegeven door de printerdriver. Open de vervolgkeuzelijst van het menu en klik op het menu Afwerking.
  4. Selecteer een soort in de vervolgkeuzelijst Soort afdrukmateriaal.
  5. Klik op de knop Afdrukken.

Een voorblad afdrukken (Mac OS X)

1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Het menu Aantal en pagina's wordt standaard weergegeven door de printerdriver. Open de vervolgkeuzelijst van het menu en klik op het menu Voorblad.
  4. Geef aan waar u het voorblad wilt afdrukken. Klik op de knop Voor document of Na document.
  5. Selecteer in het menu Type voorblad het bericht dat u op het voorblad wilt afdrukken.
    opmerking:
    Selecteer de optie standaard in het menu Type voorblad als u een leeg voorblad wilt afdrukken.
  6. Klik op de knop Afdrukken.

Een document aanpassen aan paginagrootte (Mac OS X)

1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Het menu Aantal en pagina's wordt standaard weergegeven door de printerdriver. Open de vervolgkeuzelijst van het menu en klik op het menu Papierverwerking.
  4. Klik in het gebied Papierformaat bestemming op het vak Aanpassen aan papier en selecteer het formaat in de vervolgkeuzelijst.
  5. Klik op de knop Afdrukken.

Een brochure maken (Mac OS X)

1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Het menu Aantal en pagina's wordt standaard weergegeven door de printerdriver. Open de vervolgkeuzelijst van het menu en klik op het menu Lay-out.
  4. Selecteer een bindoptie in de vervolgkeuzelijst Tweezijdig.
  5. Open de vervolgkeuzelijst van het menu en klik op het menu Brochure afdrukken.
  6. Klik op het vak Uitvoer als brochure indelen en selecteer een bindoptie.
  7. Selecteer het papierformaat.
  8. Klik op de knop Afdrukken.