HP LaserJet Pro 200 Color M251n - Het bericht 'Toner laag' verschijnt op de computer

Probleem
Het bericht 'Toner laag' verschijnt op de computer en de printer drukt niet af.
Oplossing: Negeer het bericht 'Toner laag'
U kunt het bericht 'Toner laag' negeren door de opties in Benodigdheden-configuratie in de Systeeminstellingen te wijzigen.
  opmerking:
Zodra de HP printcartridge zakt tot het niveau Zeer laag, eindigt de HP Premium Beschermingsgarantie.
  1. Druk op de knop OK op het bedieningspaneel van de printer om de menu's te openen.
  2. Druk op de knop Pijl naar rechts () tot u Systeeminstellingen ziet en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op de knop Pijl naar rechts () tot u Benodigdheden-configuratie ziet en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op de knop Pijl naar rechts () om ofwel Zwarte cartridge dan wel Kleurencartridges te selecteren en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op de knop Pijl naar rechts () tot u de instelling Zeer laag ziet en druk vervolgens op OK.
  6. Druk op de knop Pijl naar rechts () en druk vervolgens op OK om een van de volgende opties te selecteren.
    • Doorgaan: Selecteer deze optie voor de instelling dat de printer doorgaat met printen, maar u een melding ontvangt over het zeer lage cartridgeniveau.
    • Vragen: Selecteer deze optie voor de instelling dat de printer stopt met printen en aan u wordt gevraagd om de printcartridge te vervangen. U kunt ofwel de melding bevestigen en doorgaan met printen, dan wel kiezen voor een herinnering na 100 bladzijden, na 200 bladzijden, na 300 bladzijden, na 400 bladzijden, of nooit.
        opmerking:
      De standaard herinneringsoptie is ingesteld op 100 bladzijden. Deze optie dient als hulpmiddel voor de gebruiker maar betekent niet dat de printkwaliteit van deze pagina's nog gegarandeerd goed zal zijn. U kunt de standaardinstelling op elk moment inschakelen of uitschakelen. Als u een nieuwe printcartridge installeert, hoeft u niet opnieuw in te schakelen.
    • Zwart afdrukken: Selecteer in het menu Kleurencartridges de optie Zwart afdrukken als u een melding wilt ontvangen wanneer de printcartridge vrijwel leeg is en u vervolgens door wilt gaan met afdrukken in alleen zwart.
  7. Na het selecteren van uw instellingen, probeert u de afdruktaak opnieuw uit te voeren.
Ga naar HP SureSupply om de compatibiliteit van de inkt- of tonercartridge te controleren, of om vervangende cartridges en andere benodigdheden aan te schaffen.
  1. Ga naar HP SureSupply.
  2. Selecteer desgevraagd uw land/regio.
    Afbeelding : Land/regio selecteren
    Uw land/regio selecteren
  3. Volg de instructies op het scherm om nieuwe benodigdheden te bestellen of te controleren of de cartridges compatibel zijn met uw printer.
U kunt ook legitieme HP cartridges en benodigdheden kopen in andere winkels.