• Informatie

HP LaserJet Enterprise MFP - Een origineel met meerdere pagina's kopiëren

Een origineel met meerdere pagina's kopiëren

In de documentinvoer kunt u maximaal 100 pagina's plaatsen (afhankelijk van de dikte van de pagina's).
  1. Plaats het document in de documentinvoer met de afdrukkant naar boven. Stel de papiergeleiders in op het documentformaat.
    Afbeelding : De geleiders verschuiven
  2. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Kopie aan.
    Afbeelding : Knop Kopiëren
  3. Raak het veld Aantal aan om een toetsenblok weer te geven.
    Afbeelding : Knop Starten
  4. Voer het aantal exemplaren in en raak vervolgens de knop OK aan.
    Afbeelding : Gebruik het toetsenblok om het aantal exemplaren op te geven
  5. Raak de knop Start aan.
    Afbeelding : Knop Starten