• Informatie

HP LaserJet Enterprise 700 color MFP M775 - Gebruik van USB-printen met eenvoudige toegang

Met dit product heeft USB met eenvoudige toegang. U kunt dus snel bestanden afdrukken zonder de bestanden via de computer te verzenden. De USB-poort aan de voorzijde van het apparaat is geschikt voor standaard USB-flashdrives. U kunt de volgende bestandstypen afdrukken:
  • .pdf
  • .prn
  • .pcl
  • .ps
  • .cht
Voordat u deze functie kunt gebruiken, moet u de USB-poort activeren. Volg deze procedure om de poort te activeren vanaf de bedieningspaneelmenu's van het product:
  1. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Beheer aan.
  2. Open de volgende menu's:
    • Algemene instellingen
    • Ophalen van USB inschakelen
  3. Selecteer de optie Inschakelen en raak vervolgens de knop Opslaan aan.

Documenten met USB met eenvoudige toegang afdrukken

1. Plaats het USB-station in de USB-poort aan de voorzijde van het apparaat.
    opmerking:
    U moet mogelijk het klepje van de USB-poort verwijderen. Trek de inzetstukjes recht naar voren om ze te verwijderen.
    Afbeelding : Verwijder de USB-klep
  2. Het apparaat detecteert het USB-flashstation. Raak de knop OK aan voor toegang tot het station, of selecteer, als daar naar wordt gevraagd, de optie Ophalen van USB uit de lijst met beschikbare toepassingen. Het scherm Ophalen van USB opent.
  3. Selecteer de naam van het document dat u wilt afdrukken.
    opmerking:
    Het document staat mogelijk in de map. Open mappen waar nodig.
  4. Om het aantal exemplaren aan te passen, raakt u het veld Aantal aan en gebruikt u vervolgens het toetsenbord om het aantal exemplaren in te voeren.
  5. Raak de knop Start aan om het document af te drukken.