HP Scanjet 200/300 - Scannen naar e-mail

Scannen naar e-mail
  opmerking:
Als u wilt scannen naar e-mail, moet uw computer verbonden zijn met het internet.
  1. Til de klep van de scanner op, plaats het origineel met de afdrukzijde omlaag op de glasplaat, zoals wordt aangegeven door de pijl onder de glasplaat.
  2. Sluit de klep van de scanner.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Druk op de knop Scannen naar e-mail () op de scanner om het dialoogvenster met snelkoppelingen voor de HP-scansoftware te openen. — Of —
    • Dubbelklik op het pictogram HP-scansoftware op het bureaublad om het dialoogvenster met snelkoppelingen voor de HP-scansoftware te openen.
  4. Selecteer de snelkoppeling die u wilt gebruiken.
    De corresponderende instellingen worden rechts weergegeven.
      opmerking:
    Als u deze scaninstellingen wilt wijzigen, klikt u op Instellingen wijzigen en brengt u de gewenste wijzigingen aan. Zie de Help bij de scansoftware voor meer informatie.
  5. Klik op Scannen.
  6. Als u Voorbeeld tonen hebt geselecteerd en nog een document, pagina of foto wilt scannen, legt u het item op de glasplaat en klikt u op Pagina('s) toevoegen.
  7. Wanneer u klaar bent met alle pagina's, klikt u op Voltooien om de scan automatisch aan een e-mail toe te voegen.
  8. Voer het e-mailadres, onderwerp en bericht in en verstuur de e-mail.