• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Een afdruksnelkoppeling maken (Windows)

Een afdruksnelkoppeling maken (Windows)
  1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren.
    Afbeelding : dialoogvenster Afdrukken
  3. Klik op het tabblad Snelkoppelingen.
    Afbeelding : tabblad Snelkoppelingen
  4. Selecteer een bestaande snelkoppeling als basis.
      opmerking:
    Selecteer altijd eerst een snelkoppeling voordat u een van de instellingen aan de rechterkant van het scherm aanpast. Als u eerst de instellingen aanpast en vervolgens een snelkoppeling selecteert, gaan al uw aanpassingen verloren.
    Afbeelding : tabblad Snelkoppelingen
  5. Selecteer de afdrukopties voor de nieuwe snelkoppeling.
    Afbeelding : tabblad Snelkoppelingen
  6. Klik op de knop Opslaan als.
    Afbeelding : tabblad Snelkoppelingen
  7. Geef een naam op voor de snelkoppeling en klik vervolgens op de knop OK.
    Afbeelding : tabblad Snelkoppelingen
  8. Klik op de knop OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop OK om de taak af te drukken.
    Afbeelding : dialoogvenster Afdrukken