• Informatie

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Het adresboek gebruiken voor het verzenden van e-mail

U kunt een email verzenden aan een lijst van ontvangers door het adresboek te gebruiken. Afhankelijk van hoe het apparaat is geconfigureerd, kunt u op een of meer van de volgende wijzen adresboeken bekijken.
  • Alle contacten: Toont alle contactpersonen die voor u beschikbaar zijn.
  • Persoonlijke contacten: Toont alle contactpersonen die met uw gebruikersnaam worden geassocieerd. Deze contactpersonen zijn niet zichtbaar voor andere personen die het apparaat gebruiken.
    opmerking:
    U moet aangemeld zijn op het apparaat om de lijst Persoonlijke contacten te zien.
  • Lokale contacten: Toont alle contactpersonen die zijn opgeslagen in het apparaatgeheugen. Deze contactpersonen zijn zichtbaar voor alle mensen die het apparaat gebruiken.

Contactpersonen toevoegen aan het adresboek vanaf het bedieningspaneel

Wanneer u bent aangemeld op het apparaat, zullen contactpersonen die u toevoegt aan het adresboek niet zichtbaar zijn voor andere mensen die het apparaat gebruiken.
Wanneer u niet bent aangemeld op het apparaat, zullen contactpersonen die u toevoegt aan het adresboek zichtbaar zijn voor alle mensen die het apparaat gebruiken.
opmerking:
U kunt ook de geïntegreerde webserver van HP (EWS) gebruiken om het adresboek te creëren en te beheren.
  1. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop E-mail aan.
    opmerking:
    Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in wanneer u hierom wordt gevraagd.
    Afbeelding : Knop E-mail
  2. Raak de knop Adresboek aan naast het veld Aan: om het scherm Adresboek te openen.
    Afbeelding : Knop Adresboek
  3. Raak toevoegen aan in de linkeronderhoek van het scherm.
    Afbeelding : Knop Adres toevoegen
  4. Geef in het veld Naam de naam van de contactpersoon op.
    Afbeelding : Scherm Adres
  5. Selecteer in de menulijst de optie E⁠-⁠mailadres en geef vervolgens het e-mailadres van de contactpersoon op.
    Raak de knop OK aan om de contactpersoon toe te voegen aan de lijst.
    Afbeelding : Scherm Adres

Een document naar e-mail verzenden met het adresboek

1. Plaats het document met de afdrukzijde naar beneden op de glasplaat van de scanner of plaats het met de afdrukzijde naar boven in de documentinvoer en stel de papiergeleiders in op het documentformaat.
    Afbeelding : De documentgeleiders afstellen
  2. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop E-mail aan.
    opmerking:
    Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in wanneer u hierom wordt gevraagd.
    Afbeelding : Knop E-mail
  3. Raak de knop Adresboek aan naast het veld Aan: om het scherm Adresboek te openen.
    Afbeelding : Knop Adresboek
  4. Selecteer uit de vervolgkeuzelijst het adresboekoverzicht dat u wilt gebruiken.
    Afbeelding : Scherm Adres
  5. Selecteer een naam uit de lijst met contactpersonen en raak vervolgens de knop pijltje naar rechts Adresboek aan om de naam toe te voegen aan de ontvangerslijst.
    Herhaal deze stap voor elke ontvanger en raak vervolgens de knop OK aan.
    Afbeelding : Scherm Adres
  6. Raak de knop Start om het verzenden te starten.
    opmerking:
    U kunt altijd een voorbeeld van de afbeelding bekijken door in de rechterbovenhoek van het scherm de knop Voorbeeld aan te raken. Voor meer informatie over deze functie raakt u in het voorbeeldscherm de knop Help aan.
    Afbeelding : Knop Starten