• Informatie

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Kopieën verkleinen of vergroten

Kopieën verkleinen of vergroten

1. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Kopie aan.
    Afbeelding : Knop Kopiëren
  2. Raak de knop Vergroten/verkleinen aan.
    Afbeelding : Scherm Verkleinen/vergroten
  3. Selecteer een van de gedefinieerde percentages of raak het veld Schalen aan en typ een percentage tussen 25 en 200 wanneer u de documentinvoer gebruikt, of tussen 25 en 400 wanneer u vanaf de glasplaat kopieert. Raak de knop OK aan. U kunt ook de volgende opties selecteren:
    • Auto: Het apparaat schaalt de afbeelding automatisch zodat deze past op het papierformaat in de lade.
    • Marges automatisch opnemen: Het apparaat verkleint de afbeelding enigszins zodat de hele gescande afbeelding op het afdrukbare gebied van de pagina past.
    opmerking:
    Selecteer een schaalpercentage dat lager is dan 100 om de afbeelding te verkleinen. Selecteer een schaalpercentage dat hoger is dan 100 om de afbeelding te vergroten.
    Afbeelding : Scherm Verkleinen/vergroten
  4. Raak de knop Start aan.
    Afbeelding : Knop Starten