• Informatie

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Meerdere kopieën maken

Meerdere kopieën maken

1. Plaats het document met de afdrukzijde naar beneden op de glasplaat van de scanner of plaats het met de afdrukzijde naar boven in de documentinvoer en stel de papiergeleiders in op het documentformaat.
    Afbeelding : De documentgeleiders afstellen
  2. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Kopie aan.
    Afbeelding : Knop Kopiëren
  3. Raak het veld Aantal aan om een toetsenblok weer te geven.
    Afbeelding : Knop Starten
  4. Voer het aantal exemplaren in en raak vervolgens de knop OK aan.
    Afbeelding : Gebruik het toetsenblok om het aantal exemplaren op te geven
  5. Raak de knop Start aan.
    Afbeelding : Knop Starten