• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 and HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c - Hiermee kunt u de opties

Hiermee kunt u de opties Instellingen Vrijwel leeg op het bedieningspaneel in- of uitschakelen
U kunt de standaardinstellingen op elk moment in- of uitschakelen en u hoeft deze niet opnieuw in te schakelen wanneer u een nieuwe cartridge installeert.
  1. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Beheer aan.
  2. Open de volgende menu's:
    • Benodigdheden beheren
    • Instellingen benodigdheden
    • Zwarte printcassette
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Selecteer de optie Stoppen om in te stellen dat het apparaat niet meer afdrukt (ook geen faxberichten) totdat u de cartridge vervangt.
    • Selecteer de optie Vragen om door te gaan om in te stellen dat het apparaat niet meer afdrukt (ook geen faxberichten) en u vraagt de cartridge te vervangen. U kunt het bericht ter kennisgeving aannemen en doorgaan met afdrukken.
    • Selecteer de optie Doorgaan om in te stellen dat er een waarschuwing verschijnt wanneer de cartridge bijna leeg is, maar het apparaat wel blijft afdrukken.
        opmerking:
      met de instelling Doorgaan kan er gewoon worden afgedrukt (zonder dat u iets hoeft te doen) wanneer een onderdeel vrijwel leeg is. Dit kan leiden tot een onacceptabele afdrukkwaliteit.
Als u de optie Stoppen of Vragen om door te gaan selecteert, houdt het apparaat op met afdrukken als de drempelwaarde Vrijwel leeg wordt bereikt. Nadat u de cartridge hebt vervangen, hervat het apparaat automatisch het afdrukken.
Wanneer het apparaat is ingesteld op de optie Stoppen of Vragen om door te gaan, is er enig risico dat faxberichten niet worden afgedrukt wanneer het apparaat het afdrukken hervat. Dit kan gebeuren als het apparaat tijdens het wachten meer faxberichten heeft ontvangen dan in het geheugen kunnen worden opgeslagen.
Wanneer de drempelwaarde Vrijwel leeg is bereikt, kan het apparaat faxberichten zonder onderbreking blijven afdrukken als u de optie Doorgaan voor tonercartridge selecteert, maar de afdrukkwaliteit kan afnemen.
Als een HP-onderdeel vrijwel leeg is, is de Premium Protection Warranty van HP voor het desbetreffende onderdeel beëindigd.