• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 and HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c - Gebruik van de opties voor papieruitvoer

Afdrukken naar de standaarduitvoerbak

In de standaarduitvoerbak wordt het papier in de juiste volgorde verzameld met de voorzijde omlaag. Gebruik deze bak voor de meeste afdruktaken, inclusief transparanten. Zorg ervoor dat de achterste uitvoerbak is gesloten als u de standaarduitvoerbak gebruikt. Ter voorkoming van storingen mag de achterste uitvoerbak tijdens het afdrukken niet worden geopend of gesloten.
De standaarduitvoerbak kan maximaal 250 vel papier met een gewicht van 75 g/m2 bevatten.

Afdrukken naar de achterste uitvoerbak

Het apparaat drukt altijd af naar de achterste uitvoerbak als deze open is. Papier dat naar deze bak wordt afgedrukt, komt met de afdrukzijde naar boven en met de laatste pagina bovenop (omgekeerde volgorde) in de bak terecht.
De achterste uitvoerbak kan maximaal 50 vel papier met een gewicht van 75 g/m2 bevatten.
Afdrukken vanuit lade 1 naar de achterste uitvoerbak geeft de meest rechte doorvoerbaan. Door de achterste uitvoerbak te openen, kunt u de afdrukresultaten bij de volgende formaten verbeteren:
  • Enveloppen
  • Etiketten
  • Klein papier met aangepast formaat
  • Briefkaarten
  • Papier dat zwaarder is dan 120 g/m2
Als u de achterste uitvoerlade wilt openen, neemt u de hendel bovenaan de bak vast. Trek de bak omlaag in een hoek van 45° en schuif het verlengstuk uit.
Afbeelding : Locatie van de achterste uitvoerbak
opmerking:
Wanneer de achterste uitvoerbak wordt geopend, zijn de duplexeenheid en de bovenste uitvoerbak niet beschikbaar. Ter voorkoming van storingen mag de achterste uitvoerbak tijdens het afdrukken niet worden geopend of gesloten.