• Informatie

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Apparaatrapporten

Apparaatrapporten

U kunt apparaatrapporten afdrukken met gegevens over het product en de huidige configuratie. Voer de volgende stappen uit om de rapporten af te drukken of te bekijken:
  1. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Beheer aan.
  2. Open het menu Rapporten.
  3. Selecteer een van de rapportcategorieën:
    • Configuratie-/statuspagina's
    • Faxrapporten (alleen faxmodellen)
    • Overige pagina's
  4. Selecteer de naam van het rapport dat u wilt bekijken een raak vervolgens de knop Afdrukken aan om het af te drukken of raak de knop Beeld aan om de instellingen op het scherm van het bedieningspaneel te bekijken.
    opmerking:
    Sommige pagina´s hebben de optie Beeld niet.
Menu rapporten
Eerste niveau
Tweede niveau
Omschrijving
Configuratie-/statuspagina's
Menustructuur Beheer
Toont de structuur van het menu Beheer.
Pagina met huidige instellingen
Toont de huidige instellingen voor elke optie in het menu Beheer.
Configuratiepagina
Toont de apparaatinstellingen en geïnstalleerde accessoires.
Pagina Status benodigdheden
Toont de geschatte resterende levensduur van benodigdheden; biedt statistieken van het totaal aantal afgedrukte pagina´s en verwerkte opdrachten, serienummer, paginatellingen en onderhoudsinformatie.
HP biedt schattingen van de resterende levensduur van de benodigdheden als service aan de klant. De daadwerkelijke resterende niveaus kunnen afwijken van de schattingen.
Gebruikspagina
Toont informatie over het aantal pagina's van alle papierformaten dat door het apparaat is gevoerd, geeft aan of de afdrukken enkelzijdig of dubbelzijdig waren en vermeldt het aantal afgedrukte pagina's.
Pagina Bestandsdirectory
Toont de bestandsnaam en mapnaam voor bestanden die zijn opgeslagen in het apparaatgeheugen.
Statuspagina webservices
Toont de gedetecteerde webservices voor het product.
Faxrapporten
Faxactiviteitenlog
Bevat een lijst van de faxen die zijn verzonden en ontvangen door dit apparaat.
Rapport Factuurcodes
Een lijst van factureringscodes die zijn gebruikt voor uitgaande faxen. Dit rapport toont hoeveel verstuurde faxen er op elke code zijn gezet.
Lijst met geblokkeerde faxen
Een lijst van telefoonnummers waarvan geen faxen mogen worden ontvangen op dit apparaat.
Snelkieslijst
Toont de snelkeuzes die zijn ingesteld voor dit product.
Rapport Faxoproepen
Een gedetailleerd rapport van de laatste faxbediening, uitgaand of ingaand.
Overige pagina's
PCL-lettertypelijst
Drukt de beschikbare PCL-fonts af.
PS-lettertypenlijst
Drukt de beschikbare HP postscript level 3-emulatielettertypen af.