• Informatie

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Netwerkinstellingen weergeven of wijzigen

Netwerkinstellingen weergeven of wijzigen

U kunt de IP-configuratie-instellingen weergeven of wijzigen via de geïntegreerde webserver van HP.
  1. Druk een configuratiepagina af en zoek het IP-adres.
    • Als u IPv4 gebruikt, bevat het IP-adres alleen cijfers. Het adres heeft dan de volgende indeling:
      xxx.xxx.xxx.xxx
    • Als u IPv6 gebruikt, bestaat het IP-adres uit een hexadecimale combinatie van tekens en cijfers. De indeling is als volgt:
      xxxx::xxxx:xxxx:xxxx:xxxx
  2. Open de geïntegreerde webserver van HP door het IP-adres in te voeren in de adresregel van uw webbrowser.
  3. Klik op het tabblad Netwerk voor informatie over het netwerk. U kunt naar behoeven instellingen wijzigen.