hp-support-head-portlet

Acties
Bezig met laden...
HP klantenondersteuning - kennisdatabase

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-share-print-widget-portlet

Acties
Bezig met laden...
  • Informatie

    Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP computer of printer op. Klik hier

    Informatie
    Maak vandaag nog een HP-account aan!

    Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Leer meer

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Het papierformaat selecteren (Windows)

Het papierformaat selecteren (Windows)

  1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op Eigenschappen of Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Selecteer een papierformaat in de vervolgkeuzelijst Papierformaat.
  5. Klik op de knop OK.
  6. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop OK om de taak af te drukken.

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-feedback-banner-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-country-locator-portlet

Acties
Bezig met laden...
Land/regio: Flag België

hp-detect-load-my-device-portlet

Acties
Bezig met laden...