• Informatie

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Een document aanpassen aan paginagrootte (Mac OS X)

Een document aanpassen aan paginagrootte (Mac OS X)

1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Het menu Exemplaren & pagina's wordt standaard weergegeven door de printerdriver. Open de vervolgkeuzelijst van het menu en klik op het menu Papierverwerking.
  4. Klik in het gebied Doelpapierformaat op het vak Aanpassen aan papierformaat en selecteer het formaat in de vervolgkeuzelijst.
  5. Klik op de knop Afdrukken.