HP LaserJet Enterprise 500 Color MFP M575 - De kleuropties wijzigen (Windows)

De kleuropties wijzigen (Windows)
  1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op Eigenschappen of Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Kleur.
  4. Selecteer het selectievakje HP EasyColor om dit uit te schakelen.
  5. Klik op de instelling Automatisch of Handmatig.
    • De instelling Automatisch: selecteer deze instelling voor de meeste afdruktaken in kleur.
    • De instelling Handmatig: Selecteer deze instelling om de kleurinstellingen onafhankelijk van andere instellingen aan te passen. Klik op de knop Instellingen om het venster voor handmatige kleuraanpassing te openen.
        opmerking:
      Het handmatig aanpassen van kleurinstellingen kan van invloed zijn op de afdrukken. HP adviseert dat deze instellingen alleen worden gewijzigd door grafische deskundigen.
  6. Klik op de optie Afdrukken in grijstinten om een kleurendocument af te drukken in zwart en grijstinten. Gebruik deze optie om kleurendocumenten af te drukken voor kopiëren of faxen. U kunt deze optie ook gebruiken om concepten af te drukken of kleurtoner te besparen.
  7. Klik op de knop OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop OK om de taak af te drukken.