• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise 500 Color MFP M575 - Direct afdrukken via USB (M575dn, M575f)

Met dit apparaat kunt u documenten direct via de USB-poort afdrukken. U kunt dus snel bestanden afdrukken zonder deze via de computer te verzenden. De USB-poort aan de voorzijde van het apparaat is geschikt voor standaard-USB-flashstations. U kunt de volgende bestandstypen afdrukken:
  • .pdf
  • .prn
  • .pcl
  • .ps
  • .cht
U moet de USB-poort inschakelen, voordat u deze functie kunt gebruiken. Volg de volgende procedure om de poort via de menu's op het bedieningspaneel van het apparaat in te schakelen:
  1. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Beheer aan.
  2. Open de volgende menu's:
    • Algemene instellingen
    • Ophalen van USB inschakelen
  3. Selecteer de optie Inschakelen en raak vervolgens de knop Opslaan aan.
Documenten direct via USB afdrukken
  1. Plaats het USB-flashstation in de USB-poort links van het bedieningspaneel van het apparaat.
      opmerking:
    U moet mogelijk het klepje van de USB-poort verwijderen.
    Afbeelding : Klepje van USB-poort
  2. Het scherm Ophalen van USB wordt geopend. Selecteer een map in de lijst aan de linkerkant van het scherm.
  3. Selecteer de naam van het document dat u wilt afdrukken.
  4. Als u het aantal exemplaren wilt aanpassen, raakt u het veld Aantal aan. Stel vervolgens het aantal exemplaren in met behulp van het toetsenblok.
  5. Raak de knop Start aan om het document af te drukken.