hp-support-head-portlet

Acties
Bezig met laden...
HP klantenondersteuning - kennisdatabase

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-share-print-widget-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Photosmart 5520 series - Uw netwerkbeveiligingsinstellingen zoeken

Uw netwerkbeveiligingsinstellingen zoeken

Om een printer aan het draadloos netwerk toe te voegen hebt u volgende netwerkbeveiligingsinformatie nodig:
 • Netwerknaam (SSID): Raak de naam van uw netwerk aan.
 • Wachtwoord draadloze verbinding: Als u beveiliging gebruikt, is dit de WEP-sleutel of het WPA-wachtwoord.
Het HP diagnostisch netwerkhulpprogramma kan deze informatie automatisch voor u ophalen. Klik op de volgende link om het hulpprogramma te downloaden:
opmerking:
Het HP Diagnostische hulpprogramma is mogelijk niet in alle talen beschikbaar.
Voor u begint moet u ervoor zorgen dat uw draadloos netwerk is ingesteld en goed werkt. (Volg de instructies die bij uw specifieke draadloze router werden meegeleverd om uw netwerk te installeren).
opmerking:
HP kan de netwerk-SSID, WEP-sleutel of WPA-wachtzin niet instellen of wijzigen. Raadpleeg de documentatie bij uw draadloze router of contacteer de fabrikant van de router indien u assistentie nodig hebt.
Wanneer de HP-software op een draadloze printer is geïnstalleerd, kan de printer de veiligheidsinstellingen van uw netwerk automatisch ophalen.
Eventueel kunt u ook het HP-hulpprogramma Netwerkdiagnose gebruiken. Volg onderstaande instructies om de veiligheidsinstellingen van uw netwerk op te halen.
De veiligheidsinstellingen voor uw draadloze netwerk zoeken
 1. Zoek het IP-adres van de router in de bijhorende documentatie.
  opmerking:
  Vaak is het IP-adres van routers 192.168.0.1. Toch is dit niet het adres voor elke router, en het IP-adres kan zijn gewijzigd nadat een router is aangesloten en loopt. Indien het IP-adres niet 192.168.0.1 (of 192.168.1.1) is, moet u de routerdocumentatie raadplegen.
 2. Typ in een webbrowser (zoals Internet Explorer) het IP-adres van de router en druk op Enter.
  Typ bijv. http://192.168.0.1.
 3. Typ de gebruikersnam en het wachtwoord voor de routerpagina.
  opmerking:
  De gebruikersnaam en het wachtwoord voor de router worden aangemaakt tijdens installatie van de router. Als u denkt dat u de gebruikersnaam en het wachtwoord niet hebt gewijzigd, kan de router nog steeds de oude fabrieksinstellingen gebruiken. Raadpleeg uw routerdocumentatie om het standaardwachtwoord en de -gebruikersnaam te vinden. Indien u de configuratiepagina van de router niet kunt bereiken, neemt u contact op met de routerfabrikant voor bijstand.
 4. Noteer het SSID dat in de routerconfiguratiepagina verschijnt.
  De SSID is de naam van het infrastructuurnetwerk. Deze bevindt zich vaak in bij Draadloos in de routerconfiguratiepagina.
  opmerking:
  We raden aan om de SSID Broadcast-instelling in uw router in te schakelen. Controleer deze instelling en schakel ze indien nodig in.
 5. Noteer de WEP-sleutel of het WPA-wachtwoord, deze vindt u vaak terug in het tabblad Beveiliging van de routerconfiguratiepagina.
  opmerking:
  Indien het tabblad Beveiliging niet beschikbaar is, raadpleegt u de routerdocumentatie. Indien er meer dan een WEP-sleutel verschijnt, moet u de eerste die wordt getoond gebruiken. Laat de routerpagina open zodat u andere routergegevens kunt terugvinden.
Voor meer hulp
Hewlett-Packard biedt verschillende ondersteuningsopties om u te helpen uw printer te gebruiken of een probleem op te lossen.
 • HP-ondersteuningswebsite:Ondersteunende informatie en oplossingen voor problemen voor uw specifieke printer is beschikbaar en is de beste bron voor huidige printerinformatie. Klik voor contactgegevens op Contacteer HP om uw ondersteuningsopties te bekijken.
  Kies, indien gevraagd, uw land / regio. Selecteer de ondersteunende optie en oplossing voor uw probleem en typ vervolgens uw productnaam en nummer in het beschikbare veld in.
 • HP-ondersteuningsforums: Kom in contact met HP-gebruikers om inzicht te krijgen en voor tips en antwoorden op vragen over uw apparaat.
 • HP Wireless Printing Center: Ontdek meer over draadloos afdrukken, los problemen met draadloze verbinding en stel uw netwerk in en configureer het.
 • Diagnostisch netwerkhulpprogramma: Indien u problemen ondervindt met het verbinden van uw printer met het netwerk, kunt u het Diagnostisch netwerkhulpprogramma van HP downloaden. Dit kan het probleem voor u automatisch verhelpen.
opmerking:
Sommige ondersteuningsopties zijn mogelijk niet beschikbaar voor elk(e) product, land / regio of taal.

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-feedback-banner-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-country-locator-portlet

Acties
Bezig met laden...
Land/regio: Flag België

hp-detect-load-my-device-portlet

Acties
Bezig met laden...