• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Pro 400 M401 - Automatisch dubbelzijdig afdrukken met Windows

Automatisch dubbelzijdig afdrukken met Windows
  opmerking:
Dit gedeelte is alleen van toepassing op de modellen HP LaserJet Pro 400 M401d Printer, HP LaserJet Pro 400 M401dn Printer en HP LaserJet Pro 400 M401dw Printer.
  1. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
    Afbeelding : menu Bestand
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op Eigenschappen of Voorkeuren.
    Afbeelding : dialoogvenster Afdrukken
  3. Klik op het tabblad Afwerking.
    Afbeelding : tabblad Afwerking
  4. Schakel het selectievakje Dubbelzijdig afdrukken in. Klik op de knop OK om de taak af te drukken.
    Afbeelding : tabblad Afwerking