• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP LaserJet Pro 400 M425 - Beveiligingsfuncties van het apparaat

Het apparaat ondersteunt beveiligingsstandaarden en aanbevolen protocollen om het apparaat te beveiligen, belangrijke gegevens op uw netwerk te beschermen en het beheer en onderhoud van het apparaat te vereenvoudigen.
Ga naar www.hp.com/go/secureprinting voor gedetailleerde informatie over de beveiligde beeldbewerkings- en afdrukoplossingen van HP. Op deze website vindt u koppelingen naar witboeken en documenten met veelgestelde vragen over beveiligingsfuncties.

Het apparaat vergrendelen

1. U kunt een beveiligingskabel aan de sleuf op de achterkant van het product bevestigen.
    Afbeelding : Beveiligingssleuf

Het wachtwoord van het apparaat instellen of wijzigen

Gebruik de geïntegreerde webserver om een wachtwoord in te stellen of om een bestaand wachtwoord voor een apparaat in een netwerk te wijzigen.
  1. Raak de knop Netwerk op het beginscherm van het bedieningspaneel van het apparaat aan om het IP-adres te zoeken.
  2. Open de geïntegreerde webserver door het IP-adres van het apparaat in te voeren in de adresregel van uw webbrowser.
    opmerking:
    U heeft ook toegang tot de geïntegreerde webserver van HP via de HP Device Toolbox voor Windows of de HP Utility voor Mac OS X.
  3. Klik op het tabblad Instellingen en klik vervolgens op de koppeling Beveilig..
    opmerking:
    Als er eerder een wachtwoord is ingesteld, krijgt u het verzoek dit wachtwoord in te voeren. Typ het wachtwoord en klik op de knop Toepassen.
  4. Typ het nieuwe wachtwoord in het vak Nieuw wachtwoord en het vak Controleer het wachtwoord.
  5. Klik onder aan het venster op de knop Toepassen om het wachtwoord op te slaan.