• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP LaserJet Pro 400 M425 - HP Utility voor Mac OS X

Gebruik de HP Utility voor Mac OS X om apparaatinstellingen weer te geven of te wijzigen vanaf uw computer. Met dit hulpmiddel opent u de geïntegreerde webserver van HP.
U kunt gebruikmaken van de HP Utility als het apparaat beschikt over een USB-kabel of als het is aangesloten op een TCP/IP-netwerk.

HP Utility openen

1. Klik in het dock op HP Utility.
    -of-
    Klik bij Programma's op Hewlett Packard en vervolgens op HP Utility.

Functies van HP Utility

Gebruik de software HP Utility om de volgende taken uit te voeren:
  • Informatie verkrijgen over de status van benodigdheden.
  • Informatie verkrijgen over het apparaat, zoals de firmwareversie en het serienummer.
  • Druk een configuratiepagina af.
  • De papiersoort en het papierformaat voor de lade configureren.
  • Bestanden overbrengen van de computer naar het apparaat.
  • De firmware van het apparaat bijwerken.
  • De Bonjour-naam voor het product op het Bonjour-netwerk wijzigen.
  • De kleurgebruikpagina weergeven