hp-support-head-portlet

Acties
Bezig met laden...

Welkom bij HP Klantondersteuning

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-share-print-widget-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Pro 400 M425 - Scannen via andere software

Het product is compatibel met TWAIN en WIA (Windows Imaging Application). Het product werkt met Windows-programma's die ondersteuning bieden voor scanapparaten die compatibel zijn met TWAIN of WIA en met Macintosh-programma's die ondersteuning bieden voor scanapparaten die compatibel zijn met TWAIN.
Terwijl u in een TWAIN- of WIA-compatibel programma werkt, hebt u toegang tot de scanfunctie en kunt u de afbeelding rechtstreeks in het geopende programma scannen. Zie voor meer informatie het Help-bestand of de documentatie bij uw TWAIN- of WIA-compatibele programma.
Scannen vanuit een TWAIN-compatibel programma
Over het algemeen is een softwareprogramma compatibel met TWAIN als het opdrachten heeft als Ophalen, Bestand ophalen, Scannen, Nieuw object importeren, Invoegen vanuit of Scanner. Als u niet zeker weet of een programma compatibel is of als u de naam van de opdracht niet kent, raadpleeg dan de Help of de documentatie van de software.
Wanneer u vanuit een TWAIN-compatibel programma scant, wordt het softwareprogramma HP Scan mogelijk automatisch gestart. Als het programma HP Scan wordt geopend, kunt u wijzigingen aanbrengen in de voorbeeldweergave van de afbeelding. Als het programma niet automatisch wordt geopend, wordt de afbeelding onmiddellijk naar het TWAIN-compatibele programma gezonden.
Start het scannen vanuit het TWAIN-compatibele programma. Raadpleeg de Help of de documentatie van het programma voor meer informatie over de gebruikte opdrachten en stappen.
Scannen met een WIA-compatibel programma
WIA is een andere manier om een afbeelding direct naar een softwareprogramma te scannen. WIA gebruikt Microsoft-software in plaats van HP Scan-software om te scannen.
Over het algemeen is een programma compatibel met WIA als het menu Invoegen of het menu Bestand opdrachten heeft als Figuur/Van scanner of camera. Wanneer u niet zeker weet of een programma compatibel is met WIA, raadpleeg dan de Help of documentatie van de software.
Start het scannen vanuit het WIA-compatibele programma. Raadpleeg de Help of de documentatie van het programma voor meer informatie over de gebruikte opdrachten en stappen.
of
Dubbelklik in het Configuratiescherm van Windows in de map Scanner en camera's (bij Windows Vista en Windows 7 in de map Hardware en geluiden) op het apparaatpictogram. Hiermee opent u de standaardwizard voor WIA van Microsoft waarmee u naar een bestand kunt scannen.
Scannen met OCR-software (Optical Character Recognition)
Het Readiris OCR-programma is op een aparte cd bij het apparaat geleverd. Als u het Readiris-programma wilt gebruiken, installeert u het programma vanaf de software-cd en volgt u de instructies in de online-Help.

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-online-communities-portlet

Acties
Bezig met laden...

Vraag het de community!


Ondersteuningsforum

Ondersteuningsforum

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken


hp-feedback-banner-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-country-locator-portlet

Acties
Bezig met laden...
Land: Flag België

hp-detect-load-my-device-portlet

Acties
Bezig met laden...