• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Een brochure maken met Windows

Een brochure maken met Windows
  1. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
    Afbeelding : menu Bestand
  2. Selecteer het apparaaten klik vervolgens op Eigenschappen of Voorkeuren.
    Afbeelding : dialoogvenster Afdrukken
  3. Klik op het tabblad Afwerking.
    Afbeelding : tabblad Afwerking
  4. Schakel het selectievakje Dubbelzijdig afdrukken in.
    Afbeelding : tabblad Afwerking
  5. Klik in de vervolgkeuzelijst Brochurelay-out op de optie Links binden of Rechts binden. De optie Pagina's per vel wordt automatisch gewijzigd in 2 pagina's per vel.
    Afbeelding : tabblad Afwerking
  6. Haal de stapel afdrukken uit de uitvoerbak en plaats het papier met de bedrukte zijde naar beneden in lade 1 zonder de afdrukrichting te wijzigen.
    Afbeelding : Afdrukstand
  7. Raak op het bedieningspaneel de knop OK aan om de tweede zijde van de taak af te drukken.