• Informatie

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Een brochure maken met Windows

Een brochure maken met Windows

1. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
    Afbeelding : menu Bestand
  2. Selecteer het apparaaten klik vervolgens op Eigenschappen of Voorkeuren.
    Afbeelding : dialoogvenster Afdrukken
  3. Klik op het tabblad Afwerking.
    Afbeelding : tabblad Afwerking
  4. Schakel het selectievakje Dubbelzijdig afdrukken in.
    Afbeelding : tabblad Afwerking
  5. Klik in de vervolgkeuzelijst Brochurelay-out op de optie Links binden of Rechts binden. De optie Pagina's per vel wordt automatisch gewijzigd in 2 pagina's per vel.
    Afbeelding : tabblad Afwerking
  6. Haal de stapel afdrukken uit de uitvoerbak en plaats het papier met de bedrukte zijde naar beneden in lade 1 zonder de afdrukrichting te wijzigen.
    Afbeelding : Afdrukstand
  7. Raak op het bedieningspaneel de knop OK aan om de tweede zijde van de taak af te drukken.