• Informatie

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Een watermerk aan een document toevoegen in Windows

Een watermerk aan een document toevoegen in Windows

1. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Effecten.
  4. Selecteer een watermerk in de vervolgkeuzelijst Watermerken.
    Of klik op de knop Bewerken als u een nieuw watermerk wilt toevoegen aan de lijst. Selecteer de instellingen voor het watermerk en klik vervolgens op de knop OK.
  5. Schakel het selectievakje Alleen eerste pagina in als u het watermerk alleen op de eerste pagina wilt afdrukken. Doet u dit niet, dan wordt het watermerk op elke pagina afgedrukt.