HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Gekleurde tekst afdrukken in zwart-wit (grijswaarden) met Windows

Gekleurde tekst afdrukken in zwart-wit (grijswaarden) met Windows
  1. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op Eigenschappen of Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Geavanceerd.
  4. Vouw het gedeelte Documentopties uit.
  5. Vouw het gedeelte Printerfuncties uit.
  6. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Alle tekst zwart afdrukken de optie Ingeschakeld.