• Informatie

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Kleuropties instellen met Windows

Kleuropties instellen met Windows

1. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Kleur.
  4. Schakel het selectievakje HP EasyColor uit.
  5. Klik in het gebied Kleuropties op de optie Handmatig en klik vervolgens op de knop Instellingen.
  6. Pas de algemene instellingen voor Scherpteregeling en de instellingen voor Tekst, Illustraties en Foto's aan.