• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Aangepaste afdrukinstellingen opslaan die u opnieuw wilt gebruiken met Windows

Een afdruksnelkoppeling gebruiken met Windows
  1. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
    Afbeelding : menu Bestand
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren.
    Afbeelding : dialoogvenster Afdrukken
  3. Klik op het tabblad Snelkoppelingen.
    Afbeelding : tabblad Snelkoppelingen
  4. Selecteer één van de snelkoppelingen en klik vervolgens op de knop OK.
      opmerking:
    Wanneer u een snelkoppeling selecteert, worden de bijbehorende instellingen op de overige tabbladen in de printerdriver gewijzigd.
    Afbeelding : tabblad Snelkoppelingen
Afdruksnelkoppelingen maken
  1. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
    Afbeelding : menu Bestand
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren.
    Afbeelding : dialoogvenster Afdrukken
  3. Klik op het tabblad Snelkoppelingen.
    Afbeelding : tabblad Snelkoppelingen
  4. Selecteer een bestaande snelkoppeling als basis.
      opmerking:
    Selecteer altijd eerst een snelkoppeling voordat u een van de instellingen aan de rechterkant van het scherm aanpast. Als u eerst de instellingen aanpast en vervolgens een snelkoppeling selecteert, gaan al uw aanpassingen verloren.
    Afbeelding : tabblad Snelkoppelingen
  5. Selecteer de afdrukopties voor de nieuwe snelkoppeling.
    Afbeelding : tabblad Snelkoppelingen
  6. Klik op de knop Opslaan als.
    Afbeelding : Snelkoppelingen
  7. Geef een naam op voor de snelkoppeling en klik vervolgens op de knop OK.
    Afbeelding : tabblad Snelkoppelingen