HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Het telefoonboek gebruiken

U kunt faxnummers die u regelmatig gebruikt (maximaal 120 vermeldingen) opslaan als individuele faxnummers of als een groep faxnummers.
Het bedieningspaneel gebruiken om een faxtelefoonboek te maken en te bewerken
  1. Raak in het beginscherm de knop Fax aan.
    Afbeelding : Faxknop
  2. Raak de knop Faxmenu aan.
  3. Raak de knop Tel.-boekinst. aan.
  4. Raak de knop Indiv. instellingen aan om een snelkiesnummer te maken.
  5. Raak een niet-toegewezen nummer in de lijst aan.
  6. Gebruik het toetsenblok om een naam voor de vermelding in te voeren en raak de knop OK aan.
  7. Gebruik het toetsenblok om een faxnummer voor de vermelding in te voeren en raak de knop OK aan.
Contactpersonen uit Microsoft Outlook importeren of exporteren
  1. Typ het IP-adres in de adresbalk van een webbrowser om de geïntegreerde webserver van HP te openen.
  2. Klik op het tabblad Fax en vervolgens op de optie Telefoonboek voor fax.
  3. Blader naar het telefoonboek van het programma en klik vervolgens op de optie Telefoonboek importeren/exporteren.
Telefoonboekgegevens uit andere programma's gebruiken
  opmerking:
voordat u een telefoonboek uit een ander programma kunt importeren, moet u de exportfunctie in dat andere programma gebruiken.
Met HP ToolboxFX kunt u contactgegevens uit telefoonboeken van de volgende software importeren.
  • Microsoft Outlook
  • Lotus Notes
  • Microsoft Outlook Express
  • Een telefoonboek dat eerder is geëxporteerd uit de ToolboxFX-software van een ander HP-apparaat.
Telefoonboekvermeldingen verwijderen
U kunt alle in het apparaat geprogrammeerde telefoonboekvermeldingen verwijderen.
  let op:
Verwijderde telefoonboekvermeldingen kunnen niet worden hersteld.
  1. Raak in het beginscherm de knop Fax aan.
    Afbeelding : Faxknop
  2. Raak de knop Faxmenu aan.
  3. Raak de knop Tel.-boekinst. aan.
  4. Raak de knop Verm. verw. aan. Of raak de knop Alle vermeld. verw. aan om alle vermeldingen te verwijderen.
  5. Raak de vermelding aan die u wilt verwijderen.
Snelkiesnummers gebruiken
Snelkiesnummers maken en bewerken
  1. Raak in het beginscherm de knop Fax aan.
    Afbeelding : Faxknop
  2. Raak de knop Faxmenu aan.
  3. Raak de knop Tel.-boekinst. aan.
  4. Raak de knop Indiv. instellingen aan.
  5. Raak een niet-toegewezen nummer in de lijst aan.
  6. Gebruik het toetsenblok om een naam voor de vermelding in te voeren en raak de knop OK aan.
  7. Gebruik het toetsenblok om een faxnummer voor de vermelding in te voeren en raak de knop OK aan.
Snelkiesnummers verwijderen
  1. Raak in het beginscherm de knop Fax aan.
    Afbeelding : Faxknop
  2. Raak de knop Faxmenu aan.
  3. Raak de knop Tel.-boekinst. aan.
  4. Raak de knop Verm. verw. aan. Of raak de knop Alle vermeld. verw. aan om alle vermeldingen te verwijderen.
  5. Raak de vermelding aan die u wilt verwijderen.
Groepskiescodes beheren
Groepskiescodes maken en bewerken
  1. Maak een individuele vermelding voor elk faxnummer dat u in die groep wilt opnemen.
    1. Raak in het beginscherm de knop Fax aan.
    2. Raak de knop Faxmenu aan.
    3. Raak de knop Tel.-boekinst. aan.
    4. Raak de knop Indiv. instellingen aan.
    5. Raak een niet-toegewezen nummer in de lijst aan.
    6. Gebruik het toetsenblok om een naam voor de vermelding in te voeren en raak de knop OK aan.
    7. Gebruik het toetsenblok om een faxnummer voor de vermelding in te voeren en raak de knop OK aan.
  2. Raak in het menu Tel.-boekinst. de knop Groepsinstellingen aan.
  3. Raak een niet-toegewezen nummer in de lijst aan.
  4. Gebruik het toetsenblok om een naam voor de groep in te voeren en raak vervolgens de knop OK aan.
  5. Raak de naam van elke individuele vermelding aan die u wilt toevoegen aan de groep. Als u klaar bent, raakt u de knop Klaar met selecteren. aan.
Groepskiescodes verwijderen
  1. Raak in het beginscherm de knop Fax aan.
  2. Raak de knop Faxmenu aan.
  3. Raak de knop Tel.-boekinst. aan.
  4. Raak de knop Verm. verw. aan. Of raak de knop Alle vermeld. verw. aan om alle vermeldingen te verwijderen.
  5. Raak de vermelding aan die u wilt verwijderen.