• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Originelen met verschillende formaten combineren

Originelen met verschillende formaten combineren
Gebruik de scannerglasplaat om originelen met verschillende formaten te combineren.
  opmerking:
U kunt de documentinvoer alleen gebruiken voor kopieertaken met originelen van verschillende grootte als de pagina's één afmeting met elkaar gemeen hebben. U kunt bijvoorbeeld pagina's met de formaten Letter en Legal combineren omdat ze allebei dezelfde breedte hebben. Stapel de pagina's zodanig dat de bovenranden met elkaar zijn uitgelijnd, zodat de pagina's allemaal dezelfde breedte hebben en alleen in lengte verschillen.
  1. Plaats in lade 1 papier dat groot genoeg is voor de grootste pagina van het originele document.
  2. Plaats één pagina van het originele document met de bedrukte zijde naar beneden in de linkerbovenhoek van de scannerglasplaat.
    Afbeelding : Scannerglasplaat
  3. Raak in het beginscherm de knop Kopie aan.
  4. Raak de knop Instellingen... aan, blader vervolgens naar de knop Papier en raak deze aan.
  5. Raak in de lijst met papierformaten het formaat aan dat in lade 1 is geplaatst.
  6. Raak in de lijst met papiersoorten de soort aan die in lade 1 is geplaatst.
  7. Raak de knop Zwart of Kleur aan om het kopiëren te starten.
  8. Herhaal deze stappen voor elke pagina.