• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Kopieerfuncties gebruiken

Kopie

1. Plaats het document op de glasplaat van de scanner of in de documentinvoer.
    Afbeelding : Documentinvoer
  2. Raak in het beginscherm de knop Kopie aan.
  3. Raak de knop Zwart of Kleur aan om het kopiëren te starten.

Meerdere exemplaren

1. Plaats het document op de glasplaat van de scanner of in de documentinvoer.
    Afbeelding : Documentinvoer
  2. Raak in het beginscherm de knop Kopie aan.
  3. Raak de pijlknoppen aan om het aantal kopieën te wijzigen of raak het weergegeven nummer aan en geef het aantal kopieën op.
  4. Raak de knop Zwart of Kleur aan om het kopiëren te starten.

Een origineel met meerdere pagina's kopiëren

1. Plaats de originelen met de bedrukte zijde naar boven in de documentinvoer.
    Afbeelding : Documentinvoer
  2. Schuif de geleiders goed tegen het papier aan.
    Afbeelding : Documentinvoergeleiders
  3. Raak in het beginscherm de knop Kopie aan.
  4. Raak de knop Zwart of Kleur aan om het kopiëren te starten.

Identiteitsbewijzen kopiëren

Met de functie Id's kopiëren kunt u beide kanten van een identiteitsbewijs of kleine documenten afdrukken op één vel papier. Het apparaat vraagt u de eerste zijde te kopiëren en vervolgens de tweede zijde op een ander gedeelte van de scannerglasplaat te plaatsen om de volgende kopie te maken. Beide afbeeldingen worden tegelijk afgedrukt.
  1. Leg het document op de scannerglasplaat.
    Afbeelding : Scannerglasplaat
  2. Raak in het beginscherm de knop Kopie aan.
  3. Raak de knop Id's kopiëren aan.
  4. Raak de knop Zwart of Kleur aan om het kopiëren te starten.
  5. Het apparaat vraagt u de volgende pagina op een ander gedeelte van de scannerglasplaat te plaatsen.
    Afbeelding : Het plaatsen van de tweede zijde
  6. Raak de knop OK als u meer pagina's wilt kopiëren of raak de knop Klaar aan als dit de laatste pagina is.
  7. Het apparaat kopieert alle pagina's op één zijde van een vel papier.

Een kopieertaak annuleren

1. Raak op het bedieningspaneel van het apparaat de knop Annuleren aan.
    opmerking:
    Als er meer dan één proces actief is, worden het huidige proces en alle wachtende processen beëindigd wanneer u de knop Annuleren aanraakt.
  2. Verwijder de resterende pagina's uit de documentinvoer.

Kopieën vergroten of verkleinen

1. Plaats het document op de glasplaat van de scanner of in de documentinvoer.
    Afbeelding : Documentinvoer
  2. Raak in het beginscherm de knop Kopie aan.
  3. Raak de knop Instellingen... en vervolgens de knop Verkl./vergr. aan. Raak de pijlknoppen aan om door de opties te bladeren en raak vervolgens een optie aan om deze te selecteren.
  4. Raak de knop Zwart of Kleur aan om het kopiëren te starten.

Een kopieertaak sorteren

1. Plaats het document op de glasplaat van de scanner of in de documentinvoer.
    Afbeelding : Documentinvoer
  2. Raak in het beginscherm de knop Kopie aan.
  3. Raak de knop Instellingen... aan, blader vervolgens naar de knop Sortering en raak deze aan. Raak de pijlknoppen aan om door de opties te bladeren en raak vervolgens een optie aan om deze te selecteren.
  4. Raak de knop Zwart of Kleur aan om het kopiëren te starten.

Afdrukken in zwart-wit of kleur

1. Plaats het document op de glasplaat van de scanner of in de documentinvoer.
    Afbeelding : Documentinvoer
  2. Raak in het beginscherm de knop Kopie aan.
  3. Raak de knop Zwart of Kleur aan om het kopiëren te starten.