hp-support-head-portlet

Acties
Bezig met laden...
HP klantenondersteuning - kennisdatabase

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-share-print-widget-portlet

Acties
Bezig met laden...
  • Informatie
    Meer informatie over upgraden naar Windows 11

    Handleiding over upgraden naar Windows 11

  • Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - HP EasyColor gebruiken

HP EasyColor gebruiken

Als u de HP PCL 6-printerdriver voor Windows gebruikt, verbetert de HP EasyColor-technologie automatisch documenten met gemengde inhoud die worden afgedrukt vanuit Microsoft Office-programma's. Met deze technologie worden documenten gescand en foto's in JPEG- of PNG-indeling automatisch aangepast. De HP EasyColor-technologie verdeelt het volledige beeld niet in verschillende stukken, maar verbetert dit in één keer. Daardoor worden kleuren consistenter, details scherper weergegeven en afdrukken sneller gemaakt.
Als u de HP Postscript-printerdriver voor Mac gebruikt, scant de HP EasyColor-technologie alle documenten en past automatisch alle fotoafbeeldingen aan met dezelfde verbeterde fotoresultaten.
In het volgende voorbeeld zijn de beelden aan de linkerzijde gemaakt zonder de optie HP EasyColor. De beelden aan de rechterzijde tonen de verbeteringen dankzij het gebruik van de optie HP EasyColor.
Afbeelding : HP EasyColor: voorbeelden
De optie HP EasyColor is standaard ingeschakeld in zowel de HP PCL 6-printerdriver als de HP Mac Postscript-printerdriver, zodat u kleuren niet handmatig hoeft aan te passen. Als u de optie wilt uitschakelen zodat u de kleurinstellingen handmatig kunt aanpassen, selecteert u het tabblad Kleur in de Windows-driver of het tabblad Kwaliteit/kleuropties in de Mac-driver en klikt u op het selectievakje HP EasyColor om het uit te schakelen.
Afbeelding : tabblad Kleur

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-feedback-banner-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-country-locator-portlet

Acties
Bezig met laden...
Land/regio: Flag België

hp-detect-load-my-device-portlet

Acties
Bezig met laden...