HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Direct afdrukken via USB

Direct afdrukken via USB

Met dit apparaat kunt u vanaf een USB-flashstation afdrukken. U kunt dus snel bestanden afdrukken zonder de bestanden via de computer te verzenden. De USB-poort aan de voorzijde van het apparaat is geschikt voor standaard USB-opslagaccessoires. U kunt de volgende bestandstypen afdrukken:
  • PDF
  • JPEG
  1. Plaats het USB-station in de USB-poort aan de voorzijde van het apparaat.
    Afbeelding : USB-poort voor direct afdrukken
  2. Het menu USB-flashdrive wordt geopend. Raak een van de volgende opties aan.
    • Docum. afdrukken
    • Foto's bekijken en afdr.
    • Scan naar USB-station
  3. Om een document af te drukken, raakt u de optie Docum. afdrukken aan en vervolgens de naam van de map op het USB-station waarin het document is opgeslagen. Raak het overzichtsscherm aan zodra dit wordt geopend om de instellingen desgewenst aan te passen. Raak de knop Afdrukken aan om het document af te drukken.
  4. Om foto's af te drukken, raakt u de optie Foto's bekijken en afdr. aan en vervolgens de voorbeeldweergave van elke foto die u wilt afdrukken. Raak de knop Klaar aan. Raak het overzichtsscherm aan zodra dit wordt geopend om de instellingen desgewenst aan te passen. Raak de knop Afdrukken aan om de foto's af te drukken.
  5. Plaats een document in de documentinvoer of op de glasplaat van de scanner om het document te scannen en als JPEG- of PDF-bestand op het USB-station op te slaan. Raak het item Scan naar USB-station aan. Raak de knop Instellingen... aan als u de scaninstellingen wilt aanpassen.