• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - De eerste of laatste pagina op ander papier drukken met Windows

De eerste of laatste pagina op ander papier drukken met Windows

1. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
    Afbeelding : menu Bestand
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op Eigenschappen of Voorkeuren.
    Afbeelding : dialoogvenster Afdrukken
  3. Klik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
    Afbeelding : tabblad Papier/Kwaliteit
  4. klik in het gedeelte Speciale pagina's op de optie Pagina's op ander papier afdrukken en vervolgens op de knop Instellingen.
    Afbeelding : tabblad Papier/Kwaliteit
  5. Selecteer in het gebied Pagina's in document de optie Eerste of Laatste.
    Afbeelding : Papier-instellingen
  6. Selecteer de juiste opties in de vervolgkeuzelijsten Papierbron en Papiersoort. Klik op de knop Toevoegen.
    Afbeelding : Papier-instellingen
  7. Als u zowel de eerste als de laatste pagina op ander papier wilt afdrukken, herhaalt u stap 5 en 6 en selecteert u de opties voor de andere pagina.
    Afbeelding : Papier-instellingen
  8. Klik op de knop OK.
    Afbeelding : tabblad Papier/Kwaliteit