• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - De printcartridges vervangen

De printcartridges vervangen

Het product gebruikt vier basiskleuren en heeft voor elke kleur een afzonderlijke printcartridge: zwart (K), magenta (M), cyaan (C) en geel (Y).
  let op:
Als er toner op uw kleding komt, veegt u deze er met een droge doek af en wast u de kleding in koud water. Als u warm water gebruikt, maakt de toner een permanente vlek in de stof.
  1. Open de voorste klep.
    Afbeelding : Open de voorklep
  2. Trek de lade met de printcartridges naar voren.
    Afbeelding : Open de lade met de printcartridges
  3. Pak de hendels van de oude printcartridge vast en trek de cartridge er recht uit.
    Afbeelding : Verwijder de oude printcartridge
  4. Haal de nieuwe printcartridge uit de verpakking.
    Afbeelding : Haal de nieuwe printcartridge uit de verpakking
  5. Schud de printcartridge licht heen en weer, zodat de toner gelijkmatig in de cartridge wordt verdeeld.
    Afbeelding : Schud de cartridge voorzichtig
  6. Verwijder de oranje plastiek bescherming van de onderkant van de nieuwe printcartridge.
    Afbeelding : Verwijder het verpakkingsmateriaal
  7. Raak de afbeeldingsdrum onderaan de printcartridge niet aan. Vingerafdrukken op de afbeeldingsdrum kunnen problemen geven met de afdrukkwaliteit.
    Afbeelding : Raak de afbeeldingsdrum niet aan
  8. Plaats de nieuwe printcartridge in het product.
    Afbeelding : Plaats de nieuwe cartridge
  9. Trek aan de strook aan de linkerzijde van de printcartridge om de verpakkingstape volledig te verwijderen. De verpakkingstape kunt u hergebruiken.
    Afbeelding : Verwijder de verpakkingstape
  10. Sluit de lade met de printcartridges.
    Afbeelding : Sluit de lade met de printcartridges
  11. Sluit de voorklep.
    Afbeelding : Sluit de voorklep
  12. Plaats de oude printcartridge, de verpakkingstape en het oranje plastic beschermkapje in de verpakking van de nieuwe printcartridge. Volg de recyclinginstructies uit de verpakking op.