• Informatie

HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Instellingen van de printerdriver wijzigen voor Mac

De instellingen voor alle afdruktaken wijzigen totdat het softwareprogramma wordt gesloten

1. Klik in het menu Bestand op de knop Afdrukken.
  2. Wijzig de gewenste instellingen in de verschillende menu's.

De standaardinstellingen voor alle afdruktaken wijzigen

1. Klik in het menu Bestand op de knop Afdrukken.
  2. Wijzig de gewenste instellingen in de verschillende menu's.
  3. Klik in het menu Voorinstellingen op de optie Opslaan als... en typ een naam voor de voorinstelling.
Deze instellingen worden in het menu Voorinstellingen opgeslagen. Als u de nieuwe instellingen wilt gebruiken, moet u de opgeslagen voorinstelling selecteren wanneer u een programma opent en wilt afdrukken.

De configuratie-instellingen van het product wijzigen

1. Klik in het menu Apple op het menu Systeemvoorkeuren en klik vervolgens op het pictogram Afdrukken en faxen.
  2. Selecteer het apparaat aan de linkerzijde van het scherm.
  3. Klik op de knop Opties en benodigdheden.
  4. Klik op het tabblad Driver.
  5. Configureer de geïnstalleerde opties.