HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - De afdrukkwaliteit verbeteren met Windows

Het papierformaat selecteren met Windows
  1. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op Eigenschappen of Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Selecteer een papierformaat in de vervolgkeuzelijst Papierformaat .
Een aangepast papierformaat selecteren met Windows
  1. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op Eigenschappen of Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Klik op de knop Aangepast.
  5. Voer een naam voor het aangepaste formaat in en geef de afmetingen op.
    • De breedte is de korte zijde van het papier.
    • De lengte is de lange zijde van het papier.
      opmerking:
    Plaats het papier altijd met de korte zijde naar voren in de laden.
  6. Klik op de knop OK en dan op de knop OK op het tabblad Papier/Kwaliteit. De volgende keer dat u de printerdriver opent, wordt het aangepaste paginaformaat in de lijst met papierformaten weergegeven.
De papiersoort selecteren met Windows
  1. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op Eigenschappen of Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Klik in de vervolgkeuzelijst Papiersoort op de optie Meer....
  5. Vouw de lijst Type is: uit.
  6. Vouw de categorie met papiersoorten uit die het best overeenkomt met het papier en klik vervolgens op de papiersoort die u gebruikt.
De papierlade selecteren met Windows
  1. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op Eigenschappen of Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Selecteer een lade in de vervolgkeuzelijst Papierbron.